• Vizualizare
 • Decoratiune din lemn pentru camera cu figurina iepure, este prevazuta cu ata de silicon foarte rezistenta. In momentul cand se trage de morcovel in jos, iepurasul va da din urechi.

  Decoratiune din lemn pentru camera cu figurina iepure, este...

  90,00 lei
 • Cuierul din lemn- familie de ratuste este special creat pentru a a-i invata pe cei mici sa devina cat mai ordonati, ii v-a motiva sa isi aseze haina, ghiozdanelul sau palariuta la locul lor. Se poate monta pe orice suprafata plana fiind dintr-un material rezistent.

  Cuierul din lemn- familie de ratuste este special creat pentru a...

  52,00 lei
 • Decoratiune din lemn pentru camera cu figurina papagal, este prevazuta cu ata de silicon foarte rezistenta. In momentul cand se trage de ata in jos papagalul va da din aripi.

  Decoratiune din lemn pentru camera cu figurina papagal, este...

  72,00 lei
 • Decoratiune din lemn pentru camera cu figurina dragon, este prevazuta cu ata de silicon foarte rezistenta. In momentul cand se trage de ata in jos dragonul va da din aripi.

  Decoratiune din lemn pentru camera cu figurina dragon, este...

  75,00 lei
 • Decoratiune din lemn pentru camera cu figurina fluture, este prevazuta cu ata de silicon foarte rezistenta. In momentul cand se trage de ata in jos fluturele va da din aripi.

  Decoratiune din lemn pentru camera cu figurina fluture, este...

  72,00 lei
 • Cuierul din lemn cu animalute este special creat pentru a a-i invata pe cei mici sa devina cat mai ordonati, ii v-a motiva sa isi aseze haina, ghiozdanelul sau palariuta la locul lor. Se poate monta pe orice suprafata plana fiind dintr-un material rezistent.

  Cuierul din lemn cu animalute este special creat pentru a a-i...

  52,00 lei
Afisare 1 - 6 din 6 elemente