• Vizualizare
pe pagina
 • Jocul este format dintr-un disc de aproximativ 25 cm imbracat in material cu diferite cifre si un set de 12 bile cu scai. Se poate agata in perete sau se poate pozitiona pe covor. Este un joc care dezvolta indemanarea si ajuta la exersarea calculelor.

  Jocul este format dintr-un disc de aproximativ 25 cm imbracat in...

  40,00 lei
 • Puzzle din lemn super original ale carei parti sunt unite printr-un elastic. Cu el puteti creea infinite forme. Acest joc incurajeaza logica, inteligenta, creativitatea, rabdarea si dexteritatea manuala.

  Puzzle din lemn super original ale carei parti sunt unite printr-un...

  10,00 lei
 • Este un joc din lemn pentru copii cu figurine colorate.Obiectivul este de a misca jocul in asa fel incat bilutele sa intre in gaurile ascunse in diferite parti ale imaginii.

  Este un joc din lemn pentru copii cu figurine colorate.Obiectivul...

  10,00 lei
 • Setul este format din 6 soricei si 3 bile si este confectionat integral din lemn. Testeaza-i indemanarea copilului tau cu acest set de popice. Cei 6 soricei frumos colorati ii vor fi parteneri de joaca micutului tau.

  Setul este format din 6 soricei si 3 bile si este confectionat...

  85,00 lei
 • Puzzle din lemn super original ale carei parti sunt unite printr-un elastic. Cu el puteti creea infinite forme. Acest joc incurajeaza logica, inteligenta, creativitatea, rabdarea si dexteritatea manuala. Pretul este per bucata. Va rugam specificati in comanda modelul dorit!

  Puzzle din lemn super original ale carei parti sunt unite printr-un...

  15,00 lei
 • Jocul contine: 4 placi, 26 carduri cu litere, 79 carduri cu simboluri, o brosura insotitoare care insoteste explicatia termenilor.

  Jocul contine: 4 placi, 26 carduri cu litere, 79 carduri cu...

  130,00 lei
 • Jocul contine 23 de piese, iar acesta presupune asamblarea ursuletilor de 4 culori diferite. Fiecare concurent va da cu zarul, iar punctajul care apare pe zar indica punctajul de pe membrele ursuletilor.

  Jocul contine 23 de piese, iar acesta presupune asamblarea...

  110,00 lei
 • Este un joc de lemn pentru exterior si interior, foarte usor de luat oriunde datorita saculetului in care este depozitat. Este format din 5 inele de canepa si un corp de lemn in forma de x marcat cu puncte de la 10 la 50.

  Este un joc de lemn pentru exterior si interior, foarte usor de...

  82,00 lei
 • Setul contine 12 figuri din lemn si un saculet de bumbac.

  Setul contine 12 figuri din lemn si un saculet de bumbac.

  85,00 lei
Afisare 1 - 9 din 21 elemente