• Vizualizare
pe pagina
 • Fillie este o jucarie din lemn ingenioasa.Dezvolta simtul vizual si tactil. In timp ce buburuza este trasa, bila din spatele ei se roteste, bila ce poate fi folosita si ca minge. Copilul va fi fascinat de miscarea bilei de lemn ceea ce il va face din ce in ce mai interesat de strategia jucariei.

  Fillie este o jucarie din lemn ingenioasa.Dezvolta simtul vizual si...

  30,00 lei
 • Jucaria este confectionata din lemn,cu o nuanta cromatica diversificata, elastic si snur.Trenuletul poate fi utilizat atat in interior cat si exterior. Stimuleaza simtul vizual al copilului ,prezinta 3 vagoane in fiecare predomina cate o culoare verde, rosu, galben, culori ce descriu si piesele ce se afla in interior.

  Jucaria este confectionata din lemn,cu o nuanta cromatica...

  95,00 lei
 • Trenulet din lemn cu o nuanta cromatica diversificata, prevazut cu magnet, acesta facand mult mai usoara montarea vagoanelor de catre copii. Setul contine o locomotiva si 3 vagoane din lemn cu magnet.

  Trenulet din lemn cu o nuanta cromatica diversificata, prevazut cu...

  45,00 lei
 • Jucarie din lemn cu 3 modele diferite: iepuras, soricel si crocodil. Culorile folosite sunt pe baza de apa. Pretul este per bucata.

  Jucarie din lemn cu 3 modele diferite: iepuras, soricel si...

  30,00 lei
 • Este jucaria din lemn preferata a fetitelor . Are o gama larga de culori vibrante roz , galben, mov, verde, lila, rosu, portocaliu ce dezvolta simtul cromatic al copilului. Ajuta motricitate , face miscarea cu placere, este ideala pentru  o plimbare intr-o zi cu soare dar se foloseste si in interior avand cauciuc pe rotite este o jucarie silentioasa.

  Este jucaria din lemn preferata a fetitelor . Are o gama larga de...

  75,00 lei
 • Aripile vesel colorate si jucause fac din Tweedy partenerul de joaca perfect pentru copilul dvs, atat in aer liber cat si in casa. 

  Aripile vesel colorate si jucause fac din Tweedy partenerul de...

  85,00 lei
 • Jucarie din lemn de tras special pentru copiii de 1+. Dezvolta simtul vizual si tactil dar si pe cel cromatic avand nuante de galben, rosu, si verde. Poate fi folosita atat in interior cat si in exterior.

  Jucarie din lemn de tras special pentru copiii de 1+. Dezvolta...

  48,00 lei
 • Reducere!

  Jucaria este confectionata din lemn, cu o nuanta cromatica diversificata, elastic si snur. Trenuletul poate fi utilizat atat in interior cat si exterior ,are 14 piese si L=51cm.

  Jucaria este confectionata din lemn, cu o nuanta cromatica...

  130,00 lei
 • Jucaria din lemn ratusca este pe placul oricarui copil. Jucaria are nuante de galben rosu si nature, poate fi folosita atat in interior cat si exterior. Cel mic isi dezvolta imaginatia si invata ce inseamna echilibrul.

  Jucaria din lemn ratusca este pe placul oricarui copil. Jucaria are...

  30,00 lei
Afisare 1 - 9 din 26 elemente