• Vizualizare
pe pagina
 • Joc contine 4 bile colorate: rosu, galben, verde si albastru pe un suport de lemn, pictat cu soricei, pe care copilul trebuie sa le loveasca cu ciocanul pentru a le introduce in cutie.

  Joc contine 4 bile colorate: rosu, galben, verde si albastru pe un...

  95,00 lei
 • Jucarie din lemn natural de fag ce ii invata pe copii sa numere cu ajutorul unei table din lemn care are 5 zone de sortare pe care sunt insiruite cerculete din lemn in ordine crescatoare de la 1-5.

  Jucarie din lemn natural de fag ce ii invata pe copii sa numere cu...

  50,00 lei
 • Cubul din lemn cu forme este destinat copiilor cu varsta peste 1 an. Ajuta copilul la perceptia formelor. El trebuie sa gaseasca locul potrivit pentru fiecare forma in parte si sa le potriveasca. Piesele sunt frumos colorate ceea ce le face si mai atractive pentru cel mic.

  Cubul din lemn cu forme este destinat copiilor cu varsta peste 1...

  85,00 lei
 • Balanta din lemn cu talere din metal si 6 greutati, recomandata copiilor de 3+, ajuta copiii sa-si dezvolte cunosintele legate de greutate - mai greu, mai usor- de culori, aptitudinile locomotorii si logica celor mici.

  Balanta din lemn cu talere din metal si 6 greutati, recomandata...

  110,00 lei
 • Folosita cu succes in tehnica de invatare montessori, aceasta jucarie vesela si colorata este ideala ca material didactic in gradinite dar si acasa. Realizate complet din lemn, colorate in culori vesele pe baza de apa, elementele jucarioarei sunt usor dezasamblate si asamblate de catre copil

  Folosita cu succes in tehnica de invatare montessori, aceasta...

  55,00 lei
 • Jocul are o plansa decupata din lemn, 52 de piese cu ajutorul carora se pot construi diferite peisaje, se prind cu ajutorul unor cuie care se bat cu un ciocanel din lemn. Recomandat copiilor de peste 3+.

  Jocul are o plansa decupata din lemn, 52 de piese cu ajutorul...

  85,00 lei
 • Amestecati figurile si provocati copilul sa le aseze in cel mai scurt timp posibil. Jocul este folosit cu succes ca material didactic in gradinite.

  Amestecati figurile si provocati copilul sa le aseze in cel mai...

  55,00 lei
 • Joc de indemanare din lemn pentru copii 4+. Se aranjeaza formele in functie de cartonasul tras. Jocul contine 16 piese din lemn.

  Joc de indemanare din lemn pentru copii 4+. Se aranjeaza formele in...

  85,00 lei
 • Amestecati figurile si provocati copilul sa le aseze in cel mai scurt timp posibil. Jocul este folosit cu succes ca material didactic in gradinite. 

  Amestecati figurile si provocati copilul sa le aseze in cel mai...

  45,00 lei
Afisare 1 - 9 din 24 elemente