• Vizualizare
pe pagina
 • Este o jucarie de indemanare cu diametrul de aproximativ 4 cm, care este formata din doua discuri egale din lemn conectate cu un ax fix in jurul careia se ruleaza o sfoara.

  Este o jucarie de indemanare cu diametrul de aproximativ 4 cm, care...

  8,00 lei
 • Jucarie din lemn natural de fag ce ii invata pe copii sa numere cu ajutorul unei table din lemn care are 5 zone de sortare pe care sunt insiruite cerculete din lemn in ordine crescatoare de la 1-5.

  Jucarie din lemn natural de fag ce ii invata pe copii sa numere cu...

  50,00 lei
 • Amestecati figurile si provocati copilul sa le aseze in cel mai scurt timp posibil. Jocul este folosit cu succes ca material didactic in gradinite. 

  Amestecati figurile si provocati copilul sa le aseze in cel mai...

  45,00 lei
 • Balanta din lemn cu talere din metal si 6 greutati, recomandata copiilor de 3+, ajuta copiii sa-si dezvolte cunosintele legate de greutate - mai greu, mai usor- de culori, aptitudinile locomotorii si logica celor mici.

  Balanta din lemn cu talere din metal si 6 greutati, recomandata...

  110,00 lei
 • Folosita cu succes in tehnica de invatare montessori, aceasta jucarie vesela si colorata este ideala ca material didactic in gradinite dar si acasa. Realizate complet din lemn, colorate in culori vesele pe baza de apa, elementele jucarioarei sunt usor dezasamblate si asamblate de catre copil

  Folosita cu succes in tehnica de invatare montessori, aceasta...

  55,00 lei
 • Jocul are o plansa decupata din lemn, 52 de piese cu ajutorul carora se pot construi diferite peisaje, se prind cu ajutorul unor cuie care se bat cu un ciocanel din lemn. Recomandat copiilor de peste 3+.

  Jocul are o plansa decupata din lemn, 52 de piese cu ajutorul...

  85,00 lei
 • Jucarie educativa pentru copii cu varsta de 1+ din lemn, formata din 8 discuri prevazute cu magnet, fiecare avand culoare diferita iar la final se ataseaza un cap de papusa din lemn.

  Jucarie educativa pentru copii cu varsta de 1+ din lemn, formata...

  85,00 lei
 • 6 cutii din carton rezistent, non-toxic din care copiii pot ridica un turn inalt de 57 cm. Fiecare cutie are 4 laturi cu diferite imagini care contin animale, fructe, jucarii si vehicule.

  6 cutii din carton rezistent, non-toxic din care copiii pot ridica...

  82,00 lei
 • Folosita cu succes in tehnica de invatare montessori, aceasta jucarie vesela si colorata este ideala ca material didactic in gradinite dar si acasa. Realizate complet din lemn, colorate in culori vesele pe baza de apa, elementele jucarioarei sunt usor dezasamblate si asamblate de catre copil.

  Folosita cu succes in tehnica de invatare montessori, aceasta...

  85,00 lei
Afisare 1 - 9 din 26 elemente