• Vizualizare
pe pagina
 • Papusi flexibile cu sticker, acestea se pot lipi pe orice suprafata doriti datorita dublului adeziv de pe spatele fiecarei papusi. Pretul este per bucata. Va rugam specificati in comanda modelul dorit.

  Papusi flexibile cu sticker, acestea se pot lipi pe orice suprafata...

  5,00 lei
 • Rame din lemn pentru pictat, copilul poate decora cum doreste atasand chiar si o poza in interior. Un cadou deosebit facut de mana micutului dvs!!!! Sunt 6 modele diferite. Pretul este per bucata. Va rugam specificati modelul dorit.

  Rame din lemn pentru pictat, copilul poate decora cum doreste...

  10,00 lei
 • Acest puzzle este folosit cu succes in Metoda Montessori. Ajuta copilul sa invete literele prin joaca, intro maniera placuta si atractiva, dezvolta limbajul, motricitatea manuala, memoria, spiritul de observatie.

  Acest puzzle este folosit cu succes in Metoda Montessori. Ajuta...

  40,00 lei
 • Jocul este format dintr-un disc de aproximativ 25 cm imbracat in material cu diferite cifre si un set de 12 bile cu scai. Se poate agata in perete sau se poate pozitiona pe covor. Este un joc care dezvolta indemanarea si ajuta la exersarea calculelor.

  Jocul este format dintr-un disc de aproximativ 25 cm imbracat in...

  40,00 lei
 • Tablita contine pe margini literele alfabetului atat cele mici de tipar cat si cele mari, cifre de la 0-9 dar si un set de creta cu burete in forma de inimioara.

  Tablita contine pe margini literele alfabetului atat cele mici de...

  25,00 lei
 • Puzzle din lemn super original ale carei parti sunt unite printr-un elastic. Cu el puteti creea infinite forme. Acest joc incurajeaza logica, inteligenta, creativitatea, rabdarea si dexteritatea manuala.

  Puzzle din lemn super original ale carei parti sunt unite printr-un...

  10,00 lei
 • O superba cutiuta muzicala ce cu siguranta ii va incanta auzul micutului tau si cu siguranta isi va dorii sa doarma ca un ingeras, iar peste cativa ani ii va servii drept o amintire placuta din copilarie! Cutiuta muzicala canta datorita invartirii manivelei.

  O superba cutiuta muzicala ce cu siguranta ii va incanta auzul...

  35,00 lei
 • Dimensiune: H= 10,7 cm Material: lemn Varsta: 0+  

  Dimensiune: H= 10,7 cm Material: lemn Varsta: 0+  

  6,00 lei
Afisare 1 - 9 din 179 elemente