• Vizualizare
pe pagina
 • O superba cutiuta muzicala ce cu siguranta ii va incanta auzul micutului tau si cu siguranta isi va dorii sa doarma ca un ingeras, iar peste cativa ani ii va servii drept o amintire placuta din copilarie! Cutiuta muzicala canta datorita invartirii manivelei.

  O superba cutiuta muzicala ce cu siguranta ii va incanta auzul...

  35,00 lei
 • Castaniete din lemn cu diferite figurine, colorate cu substante non toxice pe baza de apa. Sunt perfecte pentru copiii de peste 3+, dezvoltandu-le muschii mainilor si urechea muzicala, acestea scotand un sunet foarte interesant pentru micuti.

  Castaniete din lemn cu diferite figurine, colorate cu substante non...

  14,00 lei
 • Fluierul cu animalute este confectionat din lemn si este disponibil in 3 variante: pestisor, omida si crocodil. Este recomandat copiilor de 3+.

  Fluierul cu animalute este confectionat din lemn si este disponibil...

  13,00 lei
 • Instument muzical din lemn cu 13 clopotei situati pe un maner din lemn de aproximativ 18,5 cm, in momentul in care se agita manerul clopoteii vor scoate diverse sunete.

  Instument muzical din lemn cu 13 clopotei situati pe un maner din...

  25,00 lei
 • Toba din lemn si piele naturala cu un bat este o jucarie muzicala ce cu siguranta il va incanta pe micutul tau  lasa-l sa descopere minunatele note ale jucariei prin bataile tobei.Aceasta ii dezvolta abilitatile motrice de fine: dexteritate, coordonarea ochi mana.Dezvolta imaginatia , descopera placerea de a creea muzica. O jucarie din lemn colorata...

  Toba din lemn si piele naturala cu un bat este o jucarie muzicala...

  80,00 lei
 • Cutiuta muzicala cu animalute (soricei, pinguini si ursuleti) care danseaza, este prevazuta cu magnet. Pretul este per bucata. Va rugam specificati in comanda modelul dorit.

  Cutiuta muzicala cu animalute (soricei, pinguini si ursuleti) care...

  50,00 lei
 • Xilofon pentru copii, din lemn si metal, frumos colorat si prevazut cu 8 note muzicale. Instrumentul muzical este alcatuit dintr-un sistem de 8 placi multicolore din metal, acordate diferit si dispuse pe un suport din lemn. Aceste placi vibreaza si emit sunete atunci cand sunt lovite cu betele din lemn incluse.

  Xilofon pentru copii, din lemn si metal, frumos colorat si prevazut...

  90,00 lei
 • Este un instrument muzical de percutie alcatuit dintr-un triunghi de metal care se tine cu mana si se loveste cu o bagheta metalica.

  Este un instrument muzical de percutie alcatuit dintr-un triunghi...

  30,00 lei
 • Clopotei din metal cu game si culori diferite, manerele si bila din interiorul clopotelului sunt din plastic iar clopotul din metal. Fiecare clopotel scoate cate un sunet diferit.

  Clopotei din metal cu game si culori diferite, manerele si bila din...

  22,00 lei
Afisare 1 - 9 din 13 elemente