• Vizualizare
 • Masnuta din lemn in forma de elefant disponibila in doua culori, albastru si roz. Culorile folosite sunt non toxice pe baza de apa. Jucaria este recomandata copiilor cu varsta de 1+. Pretul este per bucata. Va rugam specificati in comanda modelul dorit.

  Masnuta din lemn in forma de elefant disponibila in doua culori,...

  23,00 lei
 • Masinuta din lemn cu figurina si claxon, disponibila in 2 culori. Jucaria este destinata copiilor cu varsta de 1+. Culorile sunt non toxice pe baza de apa. Pretul este per bucata. Va rugam specificati in comanda modelul dorit!!

  Masinuta din lemn cu figurina si claxon, disponibila in 2 culori....

  30,00 lei
 • -25%

  Frumos finisata jucaria transpune o mica bucatica din lumea reala. Cu marginile rotunjite, masinuta este ideala pentru joaca. 

  Frumos finisata jucaria transpune o mica bucatica din lumea reala....

  200,00 lei 150,00 lei
 • Set format din 15 semne de circulatie, confectionate din lemn, ideale pentru predarea si consolidarea regulilor de circulatie elementare copiilor.

  Set format din 15 semne de circulatie, confectionate din lemn,...

  72,00 lei
 • Tractor din lemn cu remorca, destinat baieteilor atrasi de jocul de constructii. Jucaria este confectionata din lemn, vopsita in culori vii, naturale, poate fi folosita in interior avand roti din cauciuc nu zgarie suprafata cat si exterior ,fiind foarte usor de curatat.

  Tractor din lemn cu remorca, destinat baieteilor atrasi de jocul de...

  285,00 lei
 • Masinuta din lemn cu claxon disponibila in trei culori, recomandata copiilor de 1+. Pretul este per bucata. Va rugam specificati in comanda modelul dorit.

  Masinuta din lemn cu claxon disponibila in trei culori, recomandata...

  30,00 lei
Afisare 1 - 6 din 6 elemente