• Vizualizare
 • Mobilier de sufragerie pentru papusi confectionat din lemn de fag. Setul contine 28 de piese iar culoarea folosita este naturala pe baza de apa. Ofera copilului posibilitatea sa isi experimenteze creativitatea si dexteritatea.

  Mobilier de sufragerie pentru papusi confectionat din lemn de fag....

  120,00 lei
 • Mobilier de dormitor pentru papusi confectionat din lemn de fag. Setul contine 28 de piese iar culoarea folosita este naturala pe baza de apa. Ofera copilului posibilitatea sa isi experimenteze creativitatea si dexteritatea.

  Mobilier de dormitor pentru papusi confectionat din lemn de fag....

  120,00 lei
 • Reducere!

  Mobilier de bucatarie pentru papusi confectionat din lemn de fag. Setul contine 37 de piese iar culoarea folosita este naturala pe baza de apa. 

  Mobilier de bucatarie pentru papusi confectionat din lemn de fag....

  130,00 lei
 • Mobilier de baie pentru papusi confectionat din lemn de fag. Setul contine 17 piese iar culoarea folosita este naturala pe baza de apa. Ofera copilului posibilitatea sa isi experimenteze creativitatea si dexteritatea.

  Mobilier de baie pentru papusi confectionat din lemn de fag. Setul...

  108,00 lei
 • Mobilier de sufragerie pentru papusi confectionat din lemn de fag. Setul contine 24 de piese iar culoarea folosita este naturala pe baza de apa. Ofera copilului posibilitatea sa isi experimenteze creativitatea si dexteritatea.

  Mobilier de sufragerie pentru papusi confectionat din lemn de fag....

  108,00 lei
Afisare 1 - 5 din 5 elemente