• Vizualizare
pe pagina
 • Acest puzzle este folosit cu succes in Metoda Montessori. Ajuta copilul sa invete literele prin joaca, intro maniera placuta si atractiva, dezvolta limbajul, motricitatea manuala, memoria, spiritul de observatie.

  Acest puzzle este folosit cu succes in Metoda Montessori. Ajuta...

  40,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 4 piese. Puzzel-ul poate fi folosit pentru a invata primul animal preferat al copilariei. Ajuta la dezvoltarea simtului cromatic , ajuta motricitatea fina , copilul invata sa prinda, apoi sa potriveasca piesa, invata numerotarea.

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 4 piese. Puzzel-ul poate...

  22,00 lei
 • Puzzle din lemn format din 20 de piese ilustrand un excavator. Este destinat copiilor cu varsta de 4+, culorile folosite sunt non-toxice pe baza de apa.

  Puzzle din lemn format din 20 de piese ilustrand un excavator. Este...

  15,00 lei
 • 30 x 21 x 0,8 cm, Material lemn  Varsta : 2+

  30 x 21 x 0,8 cm, Material lemn  Varsta : 2+

  40,00 lei
 • Acest set contine 4 puzzle-uri pe straturi cu cele 4 anotimpuri. Este format din 54 de piese din lemn. Puzzle-ul este montat pe un suport din lemn astfel incat copiilor le va fi mult mai usor sa isi dea seama de unde il pot incepe.

  Acest set contine 4 puzzle-uri pe straturi cu cele 4 anotimpuri....

  54,00 lei
 • Puzzle cu 24 de piese din lemn, cu diferite imagini: pisica, iepuras, calut, catel, oita si ratusca. Pretul este per bucata. Va rugam specificati in comanda modelul dorit.

  Puzzle cu 24 de piese din lemn, cu diferite imagini: pisica,...

  15,00 lei
 • Este un puzzle din lemn in forma de fluturas structurat in 4 straturi de diferite dimensiuni ( de la mic-la mare). Rolul acestui puzzle este de a descoperii formele si de a reusii sa completeze fluturasul in functie de dimensiunea ceruta.

  Este un puzzle din lemn in forma de fluturas structurat in 4...

  32,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 6 piese ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. Puzzelul poate fi folosit pentru a cunoaste ursuletul.Ajuta la dezvoltarea simtului cromatic prin multitudinea de culori, ajuta motricitatea fina.

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 6 piese ce nu trebuie...

  30,00 lei
 • Jucarie din lemn goki educativa, alcatuita din 5 piese ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. Puzzelul poate fi folosit pentru vizionarea celui mai iubit animal domestic catelul, jucaria imbunatateste simtului cromatic prin multitudina de culori.

  Jucarie din lemn goki educativa, alcatuita din 5 piese ce nu...

  30,00 lei
Afisare 1 - 9 din 46 elemente