• Vizualizare
pe pagina
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 4 piese. Puzzel-ul poate fi folosit pentru a invata primul animal preferat al copilariei. Ajuta la dezvoltarea simtului cromatic , ajuta motricitatea fina , copilul invata sa prinda, apoi sa potriveasca piesa, invata numerotarea.

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 4 piese. Puzzel-ul poate...

  22,00 lei
 • Puzzle din lemn format din 20 de piese ilustrand un excavator. Este destinat copiilor cu varsta de 4+, culorile folosite sunt non-toxice pe baza de apa.

  Puzzle din lemn format din 20 de piese ilustrand un excavator. Este...

  15,00 lei
 • 30 x 21 x 0,8 cm, Material lemn  Varsta : 2+

  30 x 21 x 0,8 cm, Material lemn  Varsta : 2+

  40,00 lei
 • Puzzle cu 24 de piese din lemn, cu diferite imagini: pisica, iepuras, calut, catel, oita si ratusca. Pretul este per bucata. Va rugam specificati in comanda modelul dorit.

  Puzzle cu 24 de piese din lemn, cu diferite imagini: pisica,...

  15,00 lei
 • Este un puzzle din lemn in forma de fluturas structurat in 4 straturi de diferite dimensiuni ( de la mic-la mare). Rolul acestui puzzle este de a descoperii formele si de a reusii sa completeze fluturasul in functie de dimensiunea ceruta.

  Este un puzzle din lemn in forma de fluturas structurat in 4...

  32,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 6 piese ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. Puzzelul poate fi folosit pentru a cunoaste ursuletul.Ajuta la dezvoltarea simtului cromatic prin multitudinea de culori, ajuta motricitatea fina.

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 6 piese ce nu trebuie...

  30,00 lei
 • Jucarie din lemn goki educativa, alcatuita din 5 piese ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. Puzzelul poate fi folosit pentru vizionarea celui mai iubit animal domestic catelul, jucaria imbunatateste simtului cromatic prin multitudina de culori.

  Jucarie din lemn goki educativa, alcatuita din 5 piese ce nu...

  30,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 8 piese ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. Puzzelul poate fi folosit atat pentru a cunoaste ratusca cat si la dezvoltarea simtului cromatic prin multitudinea de culori vibrante, ajuta motricitatea fina

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 8 piese ce nu trebuie...

  40,00 lei
 • Puzzle din lemn cu 14 piese cu ajutorul carora copiii pot forma mana stanga si mana dreapta, iar degetele sunt numerotate astfel incat copilul va invata sa numere de la 1 la 10.

  Puzzle din lemn cu 14 piese cu ajutorul carora copiii pot forma...

  50,00 lei
Afisare 1 - 9 din 45 elemente