• Vizualizare
pe pagina
 • Acest puzzle este folosit cu succes in Metoda Montessori. Ajuta copilul sa invete literele prin joaca, intro maniera placuta si atractiva, dezvolta limbajul, motricitatea manuala, memoria, spiritul de observatie.

  Acest puzzle este folosit cu succes in Metoda Montessori. Ajuta...

  40,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 4 piese. Puzzel-ul poate fi folosit pentru a invata primul animal preferat al copilariei. Ajuta la dezvoltarea simtului cromatic , ajuta motricitatea fina , copilul invata sa prinda, apoi sa potriveasca piesa, invata numerotarea.

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 4 piese. Puzzel-ul poate...

  22,00 lei
 • Puzzle din lemn format din 20 de piese ilustrand un excavator. Este destinat copiilor cu varsta de 4+, culorile folosite sunt non-toxice pe baza de apa.

  Puzzle din lemn format din 20 de piese ilustrand un excavator. Este...

  15,00 lei
 • Acest set contine 4 puzzle-uri pe straturi cu cele 4 anotimpuri. Este format din 54 de piese din lemn. Puzzle-ul este montat pe un suport din lemn astfel incat copiilor le va fi mult mai usor sa isi dea seama de unde il pot incepe.

  Acest set contine 4 puzzle-uri pe straturi cu cele 4 anotimpuri....

  54,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 6 piese ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. Puzzelul poate fi folosit pentru a cunoaste ursuletul.Ajuta la dezvoltarea simtului cromatic prin multitudinea de culori, ajuta motricitatea fina.

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 6 piese ce nu trebuie...

  30,00 lei
 • Jucarie din lemn goki educativa, alcatuita din 5 piese ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. Puzzelul poate fi folosit pentru vizionarea celui mai iubit animal domestic catelul, jucaria imbunatateste simtului cromatic prin multitudina de culori.

  Jucarie din lemn goki educativa, alcatuita din 5 piese ce nu...

  30,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 8 piese ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. Puzzelul poate fi folosit atat pentru a cunoaste ratusca cat si la dezvoltarea simtului cromatic prin multitudinea de culori vibrante, ajuta motricitatea fina

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 8 piese ce nu trebuie...

  40,00 lei
 • Puzzle din lemn cu 14 piese cu ajutorul carora copiii pot forma mana stanga si mana dreapta, iar degetele sunt numerotate astfel incat copilul va invata sa numere de la 1 la 10.

  Puzzle din lemn cu 14 piese cu ajutorul carora copiii pot forma...

  50,00 lei
 • Cu acest puzzle copilul va descoperii care sunt tarile din Europa si care sunt capitalele!!! este inclusa si o legenda separat cu Tarile din Europa care au atasat in functie de culoarea si forma tarii un numar, ce il va ajuta pe copil sa inteleaga unde se afla tara respectiva dar si forma pe care o are.

  Cu acest puzzle copilul va descoperii care sunt tarile din Europa...

  65,00 lei
Afisare 1 - 9 din 46 elemente