• Vizualizare
pe pagina
 • Jucaria din lemn seamana cu o remorca incarcata cu cuburi din lemn colorate. Copilul dvs. o va gasi foarte interesanta deoarece aceasta poate fi tractata ca o masina putand sa fie mutata dintr-un loc in altul la dorinta copilului.

  Jucaria din lemn seamana cu o remorca incarcata cu cuburi din lemn...

  65,00 lei
 • Setul de constructie castel din lemn dezvolta imaginatia celui mic, poate fi folosit impreuna cu alte jucarii astfel  se pot creea povesti, prezinta 150 de piese cu diferite forme cub,patrat,cilindru,paralelipiped, con,piramida.

  Setul de constructie castel din lemn dezvolta imaginatia celui mic,...

  150,00 lei
 • Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia, priceperea si dexteritatea. Jocul contine 9 piese vesele si frumos colorate cu ajutorul carora copilul poate construi un turn.

  Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia,...

  85,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa recomandata copiilor de 3+ ce ajuta la dezvoltarea simtului cromatic. Piesele sunt incadrate intr-o rama de lemn facand usoara aranjarea lor. Setul contine 4 modele diferite cu cate 20-25 de piese.

  Jucarie din lemn educativa recomandata copiilor de 3+ ce ajuta la...

  35,00 lei
 •  Turn colorat din lemn pentru copii de 4+, contine 45 de piese viu colorate, vopsea non-toxica pe baza de apa.

   Turn colorat din lemn pentru copii de 4+, contine 45 de piese viu...

  30,00 lei
 • Puzzle-ul 1001 nopti este un puzzle foarte distractiv deoarece contine foarte multe piese din lemn ce il va ajuta pe cel mic oferindu-i ocazia sa construiasca o multime de forme,castele,etc. Contine 42 de piese colorate cu vopsea non-toxica.

  Puzzle-ul 1001 nopti este un puzzle foarte distractiv deoarece...

  92,00 lei
 • Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia, priceperea dar si dexteritatea. Jocul contine 20 de piese vesele si frumos colorate cu ajutorul carora copilul poate construi un frumos vapor.

  Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia,...

  105,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 100 piese ce ajuta la dezvoltarea simtului cromatic prin multitudinea de culori, ajuta motricitatea fina,dezvolta simtul strategic de a potrivi cat si partea cognitiva invatand formele.

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 100 piese ce ajuta la...

  105,00 lei
 • Set de jucarii din lemn educative recomandat copiilor 2+ ani.Este o jucarie ce dezvolta simtul vizual, tactil.Dezvolta imaginatia copilului prin construire, dezvolta simtul cromatic. Formele pieselor dezvolta viziunea in spatiu: piramida, cub,cilindru,con, paralelipiped, ajuta copilul in cunoasterea formelor.

  Set de jucarii din lemn educative recomandat copiilor 2+ ani.Este o...

  60,00 lei
Afisare 1 - 9 din 13 elemente