• Vizualizare
pe pagina
 • Jucaria din lemn seamana cu o remorca incarcata cu cuburi din lemn colorate. Copilul dvs. o va gasi foarte interesanta deoarece aceasta poate fi tractata ca o masina putand sa fie mutata dintr-un loc in altul la dorinta copilului.

  Jucaria din lemn seamana cu o remorca incarcata cu cuburi din lemn...

  65,00 lei
 • Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia, priceperea si dexteritatea. Jocul contine 9 piese vesele si frumos colorate cu ajutorul carora copilul poate construi un turn.

  Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia,...

  85,00 lei
 • Setul de constructie castel din lemn dezvolta imaginatia celui mic, poate fi folosit impreuna cu alte jucarii astfel  se pot creea povesti, prezinta 150 de piese cu diferite forme cub,patrat,cilindru,paralelipiped, con,piramida.

  Setul de constructie castel din lemn dezvolta imaginatia celui mic,...

  150,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa recomandata copiilor de 3+ ce ajuta la dezvoltarea simtului cromatic. Piesele sunt incadrate intr-o rama de lemn facand usoara aranjarea lor. Setul contine 4 modele diferite cu cate 20-25 de piese.

  Jucarie din lemn educativa recomandata copiilor de 3+ ce ajuta la...

  35,00 lei
 • Puzzle-ul 1001 nopti este un puzzle foarte distractiv deoarece contine foarte multe piese din lemn ce il va ajuta pe cel mic oferindu-i ocazia sa construiasca o multime de forme,castele,etc. Contine 42 de piese colorate cu vopsea non-toxica.

  Puzzle-ul 1001 nopti este un puzzle foarte distractiv deoarece...

  92,00 lei
 • Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia, priceperea dar si dexteritatea. Jocul contine 20 de piese vesele si frumos colorate cu ajutorul carora copilul poate construi un frumos vapor.

  Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia,...

  105,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 250 piese ce ajuta la dezvoltarea simtului cromatic prin multitudinea de culori. Este o jucarie ce pote fi depozitata usor datorita galetusei in care sunt puse formele.

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 250 piese ce ajuta la...

  110,00 lei
 • Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia, priceperea si dexteritatea. Jocul contine 14 piese vesele si frumos colorate cu ajutorul carora copilul poate construi o superba casuta.

  Set de construit creativ pentru copii, dezvolta imaginatia,...

  155,00 lei
 • Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 100 piese ce ajuta la dezvoltarea simtului cromatic prin multitudinea de culori, ajuta motricitatea fina,dezvolta simtul strategic de a potrivi cat si partea cognitiva invatand formele.

  Jucarie din lemn educativa, alcatuita din 100 piese ce ajuta la...

  105,00 lei
Afisare 1 - 9 din 13 elemente