• Vizualizare
pe pagina
 • Dimensiune: 10 x 1,5 x 10,5 cm, Materiale: lemn Varsta: 3+ Pretul este per bucata. Va rugam specificati modelul dorit.

  Dimensiune: 10 x 1,5 x 10,5 cm, Materiale: lemn Varsta: 3+ Pretul...

  15,00 lei
 • Setul de gradinarit este format din 32 de piese ce ii va oferii copilului dumneavoastra momente pline de distractie la locul de joaca cu nisip sau la plaja. Piesele sunt confectionate din lemn de fag si sunt folosite culori pe baza de apa, non toxice.

  Setul de gradinarit este format din 32 de piese ce ii va oferii...

  74,00 lei
 • Jucarie din lemn atat recreativa cat si educativa,pentru copii de 3+ ani.Este un set de 25 de piese.Stimuleaza simtul vizual si tactil al copilului , avand piese mici invata sa apuce, sa prinda ,sa construiasca, dezvolta imaginatia prin aranjarea celor 25 de piese in diverse ipostaze, prin crearea propriei povesti despre casuta cu iepurasi.

  Jucarie din lemn atat recreativa cat si educativa,pentru copii de...

  96,00 lei
 • Dimensiune :25 x 16 x 4 cm Material : lemn  Nr. piese : 46 buc/set Varsta: 3+

  Dimensiune :25 x 16 x 4 cm Material : lemn  Nr. piese : 46 buc/set...

  95,00 lei
 • Jucarie educativa din lemn recomandata pentru copiii de 3+, ofera numeroase posibilitati de invatare prin joaca cu animalele si exerseaza coordonarea mana-ochi. Setul contine 30 de piese si 2 figurine(Noe si sotia lui). Piesele sunt lucrate manual din lemn si vopsite non-toxic.

  Jucarie educativa din lemn recomandata pentru copiii de 3+, ofera...

  230,00 lei
 • Setul contine 20 de figurine din lemn ce ilustreaza anumite animalute din Africa. Sunt create manual din lemn de fag si vopsite cu substante non toxice pe baza de apa. Ajuta copilul sa cunoasca si alte animalute din alte regiuni.

  Setul contine 20 de figurine din lemn ce ilustreaza anumite...

  95,00 lei
 • Jucarie educativa din lemn recomandata pentru copiii de 3+, ofera numeroase posibilitati de invatare prin joaca cu animalele si exerseaza coordonarea mana-ochi. Arca nu vine insotita de decoratiuni.

  Jucarie educativa din lemn recomandata pentru copiii de 3+, ofera...

  1 999,00 lei
 • Setul contine 53 de piese. Copiii se pot distra construint aceasta cabana si inventand diferite povesti interesante. Ajuta la dezvoltarea creativitatii si imaginatiei.

  Setul contine 53 de piese. Copiii se pot distra construint aceasta...

  300,00 lei
 • Ferma contine 2 grajduri, animalute, masini agricole, livada cu pomi fructiferi, recipiente pentru hrana animalutelor, familie de fermieri, gradina cu legume si alte accesorii utile pentru viata la ferma.

  Ferma contine 2 grajduri, animalute, masini agricole, livada cu...

  360,00 lei
Afisare 1 - 9 din 11 elemente