Despre noi

jucarii de lemn.jpg

Bebeti.ro impreuna cu marele producator de jucarii din lemn, Gollnest&Kiessel KG  isi  propun ca  misiune unica crearea cadrului perfect pentru dezvoltarea copiilor. Pentru ei lumea trebuie sa ramana vesela si colorata.

 

GAMA DE PRODUSE

Cand copilaria incepe, ea trebuie sa fie intr-o explozie de forme si culori iar Heimess a reusit sa surprinda si sa concentreze in cateva margele insirate, tot ce are nevoie un nou nascut pentru a incepe calatoria in lumea culoriilor. Fabricate din materiale 100% naturale, colorate in culori ecologice pe baza de apa si testate in laboratoare speciale, jucariile din lemn produse in Germania de peste 30 de ani sunt o dovada a responsabilitatii si iubirii fata de copii.

 

Jucariile Goki sunt create pentru a ajuta la dezvoltarea continua a copilului. Aparent niste simple jucarii din lemn, jucariile goki  sunt atent studiate si gandite de specialisti. De la culoare la forma, totul este atent conceput, cu un singur scop : invatarea.

 

Holztiger este lumea ce ne inconjoara. Figurine mici reprezentand animale, pasari, pesti, dinozauri si altele,  sculptate manual in lemn sunt primul contact al copilului cu realitatea.

 

Acesta este conceptul Bebeti.ro.  Am pornit de la nevoia de a proteja un copil insa am realizat ca vrem sa ii protejam pe toti si vrem sa le oferim jucarii "curate" si interesante, jucarii de care sa isi aminteasca toata viata.