Garantii


Garantii

Toate jucariile Gollnest & Kiesel KG sunt testate in amanunt, minutiozitatea testelor depasind reglementarile in vigoare. Testarile se realizeaza in laboratoare proprii, echipate cu tehnologie de ultima ora.

Toate vopselurile sunt testate in aceste laboratoare pentru prezenta eventualelor reziduuri de elemente care ar putea prezenta o amenintare la sanatatea copiilor. Cu ajutorul aparatului de analizare a fluorescentei cu raze X, se stabileste prezenta metalelor grele in vopseluri in cateva secunde.

Garantii

Garantam respectarea tuturor reglementarilor europene privind siguranta jucariilor prin aplicarea etichetei CE pe fiecare jucarie.

Garantii

Pentru a intampina cerintele tot mai mari ale parintilor privind siguranta jucariilor pentru nou-nascuti, toate jucariile HEIMESS sunt acum testate in conformitate cu documentatia GS.

Sigla GS pentru "Testarea Calitatii" este un simbol recunoscut internatio- nal al sigurantei produselor, care este emis exclusiv de catre institute independente, cu traditie si recunoastere la nivel international, ca urmare a testarii minutioase a jucariilor. Acest simbol este cel mai cunoscut certificat de atestare a sigurantei produselor, din lume.

Garantii

GARANTIA jucariilor produse de Gollnest& Kiesel KG si vandute de www.bebeti.ro, garantie care suna foarte simplu: orice deficienata a unei jucarii achizitionate de la noi, va fi sesizata printr-un e-mail la contact@bebeti.ro, insotita de cateva fotografii, iar noi ne vom ocupa de inlocuirea jucariei din lemn pe cheltuiala noastra (dovada achizitiei o puteti face cu un numar de factura sau comanda, documente ce le regasiti in contul dvs deschis automat pe siteul nostru dupa achizitionarea jucariilor).