Info

Cum comand?


Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online www.bebeti.ro, NU este necesar sa va inregistrati! Sistemul nostru va permite sa plasati o comanda fara a avea un cont de client creat anterior. Pur si simplu introduceti produsele dorite in cosul dvs de cumparaturi si trimiteti comanda!

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online www.bebeti.ro trebuie sa urmati pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

  • Alegeti produsele dorite -> Adaugati produsele in cos -> Alegeti modalitatea de livrare (la sediu sau curier rapid), modalitatea de plata si datele dvs/ale firmei dvs -> Trimiteti comanda
  • Alegeti produsele dorite fie navigand prin categoriile de produse, fie cautandu-le in site (folosind modulul de cautare) sau accesand direct link-urile acestora. Pentru a vedea detaliile produsului apasati pe numele sau pe poza produsului.
  • Pentru a adauga produse in cosul de cumparaturi apasati butonul "Cumpar". Puteti selecta cantitatea dorita apasand pe iconitele "+" sau "-". De asemenea puteti adauga si alte produse in cosul de cumparaturi urmand aceiasi pasi. Continutul cosului de cumparaturi este in permanenta actualizat cu produsele dvs si il puteti oricand vizualiza doar apasand pe linkul aferent. Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi puteti apasa linkul "vreau sa platesc"/"trimite comanda". Veti selecta Metoda de livrare si Metoda de plata dorite. Veti completa datele dvs personale: daca ati mai depus comenzi online prin intermediul site-ului nostru va puteti autentifica direct cu adresa de email folosita si cu parola generata de sistem (si trimisa pe adresa dvs de email). In cazul in care NU ati mai depus comenzi prin magazinul nostru virtual, va trebui sa completati campurile necesare. Automat va fi creat un cont de client cu datele dvs. Parola va fi trimisa pe adresa dvs de email si este indicat sa o schimbati! Daca veti dori sa stergeti un produs din cosul de cumparaturi puteti sa o faceti in acest pas: in campul "cantitate" scrieti cifra 0 sau apasati butonul "sterge din cos". De asemenea puteti actualiza cantitatile mai multor produse simultan (veti completa cantitatile actualizate ale tuturor produselor apoi apasati butonul "actualizeaza cantitatea".
  • In final apasati "trimite comanda". La ultimul pas sunteti informat ca a fost trimisa factura proforma la adresa dvs de e-mail. Factura proforma o veti regasi si in contul dvs de client.

Un reprezentant de vanzari va intra in contact telefonic cu dvs in cel mai scurt timp pentru a clarifica detaliile de plata, garantie sau livrare.

Comenzile se realizeaza in maxim 7 zile lucratoare.

 

IMPORTANT!
Trebuie sa completati cu mare atentie atat datele dumneavoastra de contact cat mai ales adresa de facturare/livrare.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la 0733.515.505 sau la contact@bebeti.ro

Cum platesc?

Aveti de ales intre modalitatile de plata agreate de www.bebeti.ro: ordin de plata sau ramburs.

Ordin de plata - Folosind factura proforma emisa de site, puteti plati cu ordin de plata (OP), produsele urmand a fi livrate imediat ce primim confirmarea efectuarii platii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Ramburs - Plata se va realiza la destinatie.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

Livrarea comenzilor
Produsele comandate prin intermediul website-ului www.bebeti.ro se livreaza in toata tara, utilizand ca modalitate de livrare curieratul rapid. In acest caz va fi necesara interventia unui operator pentru a face programarile pentru livarare.

 

Durata livrarii
Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate si distanta de livrare. Comenzile vor fi realizate in maximum 1-3 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc.

 

Costul livrarii

Costul de livrare este de 21 lei/ livrare, oriunde in tara

Pentru comenzile mai mari de 300 lei livrarea se face GRATUIT

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati!