Joc My ABC Game Detalii

Joc My ABC Game

56732

Produs nou

Jocul contine: 4 placi, 26 carduri cu litere, 79 carduri cu simboluri, o brosura insotitoare care insoteste explicatia termenilor.

Mai multe detalii

130,00 lei cu TVA

Descriere

Dimensiune: 21,5 x 11 cm

Material: lemn

Varsta: 5+

In jocul ABC, literele sunt potrivite cu imaginile sau invers. Copiii invata alfabetul fără efort şi de asemenea, pot potrivi imagini şi litere. Jocul “My ABC Game” se poate juca atat singur cat si impreuna cu alti 2-3 jucatori. Jocul contine: 4 placi, 26 carduri cu litere, 79 carduri cu simboluri, o brosura insotitoare care insoteste explicatia termenilor. OBIECTIVUL  JOCULUI Obiectivul jocului este de a fi primul jucator care reuseste sa potriveasca toate simbolurile sau cardurile de alfabet corect de pe placa. PREGATIREA JOCULUI Cardurile cu alfabetul vor fi amestecate si puse cu fata in jos. Se vor imparti la toti jucatorii cate o placa de lemn ce contine 8 spatii libere. Cand fiecare jucator va avea cate o placa atunci se vor alege 4 cartoane de litere si se vor aranja pe randul de deasupra al placii de joc. Apoi se intorc si cartoanele ce contin imagini cu fata in joss i se vor amesteca la fel ca cele ce contin litere. REGULILE JOCULUI Cel mai tânăr jucător poate începe prin căutarea unui card de poze pentru a se potrivi cardurilor alfabetul lui sau a ei. Pentru a face acest lucru, întoarceţi invers cartile până la trei astfel încât acestea sunt îndreptate în sus. Primul card de imagini tras trebuie sa coincide cu una dintre cardurile de litere aflate pe placa dvs. De exemplu Marul incepe cu litera “M”,

Caracteristici

Varsta 5+
Material Lemn

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Joc My ABC Game

Joc My ABC Game

Jocul contine: 4 placi, 26 carduri cu litere, 79 carduri cu simboluri, o brosura insotitoare care insoteste explicatia termenilor.