Servicii

Dupa ce va inregistrati prin completarea formularului care va este destinat

 


 

 1. Veti fi sunat de catre noi pentru a cunoaste mai bine nevoile familiei dumneavoastra.
 2. Noi vom identifica intre personalul nostru, pe aceea sau acelea care sa corespunda cel mai bine profilului dorit.
 3. Va vom pune la dispozitie, la sediu nostru, dosarul complet al persoanei, cu fisa de interviu, cazierul judiciar, avizul psihologic si alte acte si referinte aferente
 4. Vom media discutia initiala dintre dvs. si viitorul personal
 5. Dupa ce selectati persoana pe care o considerati potrivita, urmeaza sa va intocmim contractul de prestari servicii si factura aferenta si sa achitati comisionul catre agentia noastra.
 6. Timp de 7 zile in perioada de proba, veti avea posibilitatea sa testati adaptarea persoanei alese in locuinta familiei si in contact cu copiii (in cazul bonei)
 7. Dupa cele 7 zile de proba, exista urmatoarele variante:
  1. Persoana selectata este minunata si se potriveste familiei si, dupa caz, copiilor, situatia in care suntem fericiti si urmeaza sa ne auzim pentru a confirma cu dvs acest aspect si ulterior.
  2. Daca in urma perioadei de proba, personalul nu se poate adapta, dumneavoastra optati fie sa beneficiati, fara niciun alt cost suplimentar, de alte 2 persoane la proba pentru o perioada de 60 zile calendaristice conform contractului initial, fie sa primiti banii inapoi.

 


 

In toata perioada contractuala, beneficiati de un numar nelimitat de consultatii telefonice.

 

Noi ne declaram bucurosi sa va raspundem la toate intrebarile pe care le puteti avea pe tot parcursul procesului si sa va oferim asistenta ori de cate ori ne solicitati acest lucru.