Devino partener in orasul tau

Daca esti interesat sa te alaturi, suna-ne!

PARTENER BEBETI

Bebeti este brandul sub care facem recrutare si plasarea bonelor, menajerelor și îngrijitoarelor pentru batrani in orasele din Romania.

‘Bebeti’ este soluția pentru familiile din România si de asta ne dorim să te avem alături.

Dacă este în căutarea unei afaceri care să te ajute să îți atingi potențialul și să te motiveze să sari din pat diminețile, pentru că simți că prin munca ta poți să aduci bucurie famiilor din orașul tau, atunci aici este locul potrivit pentru tine.

 

Ne mîndrim că oferim servicii de calitate pentru părinți și bunici, asigurându-le siguranța unui personal de calitate. Împărtășindu-ți experiența noastră, putem să te ajutăm să ăși dezvolți o afacere de success la tine în oraș.

Aș putea să fiu partener Bebeti?

Vrei să dezvolți o afacere de succs care să aducă bucurie și ție și familiilor din orașul tău?

Este sufficient de motivat să conduci afacerea ta?

Ești o persoană empatică și care iubește copii și are experiență cu ce înseamnă creșterea lor?

Ce ai nevoie?

Implicare active

Dorință de a avea propria afacere

Capitalul uman și logistic disponibil să desfășori activitatea

Ce primești de la noi?

Un nume pentru afacerea ta și know-how-ul necesar să o dezvolți

Formarea personalului

Acces la materialele de marketing și promovare

Ce alte calități îmi trebuie să devin partener?

Afacerea ta va avea success dacă familiile și personalul se înțeleg și lucrează armonios împreună. De aceea, ne interesează oameni care înțeleg ce însemnă atribuțiile într-o casă și ce însemnă să crești un copil.

Tu vei devein motorul afacerii tale. Vei avea flexibilitatea programului de lucru potrivit circumstanțelor personale și te vei bucura să știi că succesul se va datora muncii tale.

Un partener BEBETI va avea nevoie de mai multe calități, printre care:

Excelente abilități interpesonale

O să-ți conduci afacerea relaționînd foarte mult atât cu personalul recrutat cât și cu familiile. De aceea,va fi nevoie să ai o fire prietenoasă și deschisă la negociere.

Încredere și entuziasm

O să desfășori (coordonezi) activitatea de recrutare și de mediere a personalului. O să ai multe tipuri de activități, iar încrederea și personalitatea ta vor străluci.

Auto-motivare

Îți vei conduce propria afacere, iar recompensele pe care le vei culege vor fi direct legate de propriile eforturi.

Grijă și cumpătare

Bebeti se angajează să-și bucure clienții. Trebuie să împărtășiți dedicarea noastră de a oferi excelență în serviciu și să vă asigurați că veți avea clienți mulțumiți.

Veți fi propriul șef, dar și membru al unei echipe

Suntem cu toții o rețea de antreprenori entuziaști care doresc să creeze o afacere minunată. Fiecare persoană lucrează pentru sine, dar fiecare este și membru al unei echipe mai mari, nu într-un birou, ci conectat prin forumuri și training-uri, sub un brad unic.