Termeni si conditii

Cine suntem

Adresa sitului web este: https://www.bebeti.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, BEBETI PLAY SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, de exemplu datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / inregistrare/ solicitare interviu, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Formulare de contact

Dacă sunteți client al Site-ului, datele dumneavoastră cu caracter personal astfel se prelucreaza cu urmatorul scop:
– Pentru a fi contactati de catre personalul agentiei noastre care se ocupa de activitatea de recrutare si plasare. Se va intocmi o baza de date prin care se vor inregistra datele furnizate de dvs. cu scopul satisfacerii cererii transmise
– pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Ca principiu, AGENTIA BEBETI va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina noastra (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.