Bonele agentiei bebeti

Pentru fiecare parinte este extrem de important sa gaseasca persoana ideala care sa se ocupe de nevoile copilului sau. Toti avem asteptari si temeri, iar pentru multi dintre noi, angajarea unei bone nu este o optiune, ci o necesitate.

Astazi, cele mai multe mame aleg sa se intoarca la serviciu in jurul varstei de 2 ani a copilului, din motive economice, dar si de satisfactii personale. Oricata dragoste primim si impartasim cu copiii nostri, avem nevoie de a ne petrece timp si in compania persoanelor adulte, cu preocupari asemanatoare, iar nevoile sociale sunt si ele extrem de importante.

Atunci cand se apropie momentul ca parintii sa isi lase copiii in grija unei bone, ei vor sa stie ca pot merge linistiti la lucru iar copilul lor este pe maini bune.

Din experienta noastra, ca Agentie de recrutare specializata in selectia de bone, am invatat sa identificam extrem de repede persoanele care au calitatile necesare pentru a exercita meseria de babysitter. Cu toate acestea, din grija pentru copii, verificam in mod amanuntit multe dintre detaliile primite de la candidate, evenimente din trecutul acestora, abordam subiecte legate de viata din copilaria lor, pentru a ne asigura ca numai persoanele apte vor lucra cu copiii.

Din experienta ultimilor ani si dupa mai mult de 500 de interviuri in Craiova, am constatat din pacate ca multe persoane cu tulburari grave de personalitate, cu cazier si cu boli psihice au lucrat si inca mai lucreaza cu copii mici in privat.

Din persoanele prezente la Agentie pentru a lucra ca bona, mai mult de 60% au fost respinse din fazele initiale ale procesului de intervievare, pentru o serie de motive.

De exemplu:

  • mai mult de 30 de persoane au refuzat sa prezinte Cartea de identitate invocand motive precum: forte oculte, noua ordine mondiala, implantari de cipuri, furt de identitate, furt de organe, etc.
  • 4 cazuri de persoane refuzate la examenul psihologic pentru: refuzul de a prezenta Cartea de indentitate, credinte in puteri supranaturale, depresie, episoade psihotice,
  • peste 200 de persoane respinse la interviuri pentru varii motive: lipsa oricarei experiente cu copiii, lipsa de empatie, folosirea unui limbaj inadecvat sau cu frecvente greseli gramaticale, lipsa unor reactii emotionale in timpul interviurilor, neprezentarea actelor doveditoare solicitate conform legii, o atitudine ostila fata de persoana care conduce interviul sau fata de normele sociale generale, etc.

Cu toate acestea ne mandrim ca, in ultimii 2 ani, am recrutat circa 100 de persoane care sunt in prezent bonele Agentiei Bebeti si care lucreaza in familiile craiovene. Ele sunt femei deosebite, muncitoare, sufletiste, respectuoase si cu dragoste fata de copii.  Ne bucuram ca le-am gasit si le-am ajutat sa isi gaseasca un loc de munca, dar meritul este al lor. Multumita lor primim zilnic recomandari din parte parintilor cu care lucram.